Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη να ξανάρθει η ελπίδα

Νίκη να ξανάρθει η ελπίδα

img_8322


Η νίκη κόντρα στην Αλκή, έφερε κάποιου είδους ηρεμία. Για να έρθουν και οι στόχοι, η ελπίδα, χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κολλήσει πίσω της δεύτερη νίκη. Το σημερινό παιχνίδι, κόντρα στον Απόλλωνα, αποτελεί τις σημαντικότερες εξετάσεις μετά από τη τριάδα των ντέρμπι. Και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία, αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παλέψει για τετράδα και αν της επιτραπεί κάτι περισσότερο.

Είναι καταρχάς θέμα ψυχολογίας, τόσο της ομάδας όσο και των οπαδών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε δυνατότητες, αλλά έμεινε για διάφορους λόγους σε αυτές. Ο κόσμος αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να πειστούν πως η ομάδα έχει την ικανότητα να φέρει και αποτελέσματα, κόντρα σε καλούς αντιπάλους, με δυνατή έδρα. Χρειάζεται σιγά σιγά η ΟΜΟΝΟΙΑ να κτίσει δυναμική, να δώσει το μήνυμα πως “εγώ θα κερδίζω και όπου με βγάλει”. Η δυναμική λοιπόν κτίζεται με νίκες…

Από και κει και πέρα, είναι και θέμα βαθμολογικό. Ο Ο Απόλλωνας είναι μια από τις 2-3 ομάδες με τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παλέψει για την τετράδα. Έχει ήδη πλεονέκτημα 3 βαθμών από την ομάδα μας, το οποίο μπορεί να εξαφανιστεί με μια νίκη σήμερα. Είναι σε καλή κατάσταση ο αντίπαλος, το δείχνουν και τα αποτελέσματα του, αλλά μην τρελαθούμε, δεν έγινε ομαδάρα ξαφνικά. Απλά εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα του και έκτισε τη δική του δυναμική.

Νίκη για πολλούς λόγους λοιπόν. Τον σημαντικότερο φυσικά τον αφήσαμε τελευταίο. Νίκη γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου.