Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραμένουν παροπλισμένοι

Παραμένουν παροπλισμένοι

img_0584
Τακτική χωρίς… δέκα!

Όλα δείχνουν πως χωρίς τους Λεάντρο και Αντράντε θα ταξιδέψει στην Λεμεσό η ΟΜΟΝΟΙΑ για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα. Σημαντική η απώλεια του Λέο, που περνούσε μια περίοδο φορμαρίσματος. Οι δύο ποδοσφαιριστές της βασίλισσας, ούτε σήμερα κατάφεραν να γυμναστούν κι έτσι ο Τόνι Σαβέφκσι δεν μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του.


Ο τεχνικός της ομάδας μας στην σημερινή προπόνηση δούλεψε σήμερα στην τακτική, όσο μπορούσε δηλαδή αφού από το Γέρι απουσιάζουν δέκα ποδοσφαιριστές, πέντε οι διεθνείς και πέντε οι τραυματίες. Οι ποδοσφαιριστές  που βρίσκονται με τις εθνικές αναμένεται να ενταχθούν στην προετοιμασία μέχρι την Παρασκευή.

Το επίσημο δελτίο:

Συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της η ομάδα μας, με την τεχνική ηγεσία να εφαρμόζει πρόγραμμα που ήταν βασισμένο στην τακτική.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι πέντε διεθνείς παίκτες, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Αντρέ Σκέμπρι και Μάρκο Σοάρες.

Επίσης, άλλοι πέντε παίκτες ακολούθησαν ειδική θεραπεία αφού είναι τραυματίες. Πρόκειται για τους Λεάντρο Αλμέιδα, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μπρούνο Αγκουιάρ, Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.