Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στον ήλιο μοίρα

Στον ήλιο μοίρα

0-sak_6101


Μία περίληψη του ότι είδαμε μέχρι σήμερα, σε ένα και μόνο παιχνίδι, μας παρουσίασε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα παιχνίδι δικό της, κατάφερε να το χάσει. Αμυντικά λάθη που δεν κάνουν μωρά της τρίτης δημοτικού, επιθετικοί τραγικοί που σήμερα έχασαν και πέναλτι, διαιτητές που δεν μας σέβονται καθόλου (και γιατί να το κάνουν άλλωστε αφού διοικητικά δεν υπάρχουμε) και 4-5 μονάδες να τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Α΄ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Φρέντι στο 1 να χάνει καλή ευκαιρία. Η επόμενη βέβαια ανήκε στον Απόλλωνα που μπήκε από αριστερά (ω τι έκπληξη) στη περιοχή μας και παρολίγον να σκοράρει, με τον Χαμντανί που βρήκε το δοκάρι στο 6′. Στο 10′ μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ασσίς, Άλβες και Σπούγκιν συνδιάστηκαν ωραία, ο τελευταίος μπήκε στη περιοχή το γύρισμα του όμως αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 16 από ωραία κούρσα του Χριστοφή ο Φρέντι έκανε κεφαλιά, στα χέρια όμως του Βάλε. Στο 27′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε, όταν μετά από φάουλ του Σοάρες, η μπάλα κατέληξε στον Λεάντρο που δεν λάθεψε και 0-1. Στο 32′ ο Λεβίτα έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντέντι. Οκτώ λεπτά αργότερα η φάση που καθόρισε τον αγώνα. Μακρινή μπαλιά, ο Αλαμπί αντί να καθαρίσει τη μπάλα κάνει κάτι που ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε, δίνει κακή κεφαλιά πάσα στον Λεβίτα προς το πλάι και στη συνέχει ανατρέπει τον Ντάντι. Έπρεπε να δεχθεί κίτρινη, ο Νικολάου του έδωσε κόκκινη και ένα παιχνίδι δικό μας, τινάζεται στον αέρα.

Β’ ημίχρονο

Όπως αναμενόταν ο Απόλλωνας έβαλε από την αρχή πίεση αφού ήταν με παίκτη παραπάνω. Όπως επίσης αναμενόταν, έβαλε πίεση αριστερά μας, αφού ο Σκαραμοτσίνο εδώ και εβδομάδες παραπαίει. Στο 50 λοιπόν, ο Λόπεζ πέρασε σαν σταματημένο τον αριστερό μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Παρλόφ, 1-1. Στο 66′ παρόμοιο σκηνικό με τον Απόλλωνα να κάνει πάρτι αριστερά και το Σοάρες να αποκρούει με υπερένταση πάνω στη γραμμή. Στο 74′ ο Λεάντρο λίγο έλειψε να σκοράρει και πάλι, όμως ο Βάλε απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του. Τρία λεπτά αργότερα, ο εξαιρετικός μέχρι εκείνου του σημείου Λεβίτα, έκανε δώρο στον Απόλλωνα το 2-1 όταν μετά από μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη δεν έλεξε τη μπάλα όπως έπρεπε και την είδε να καταλήγει στο πλεκτό του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και με 10 αντέδρασε χάρη στην ποιότητα συγκεκριμένων παικτών και στο 85 κέρδισε πέναλτι με τον Εφραίμ. Εκτελεστής ο Φρέντι, η μπάλα απελπιστικά άουτ. Στο 92′ ο Χριστοφή ανατρέπεται ξεκάθαρα μέσα στην περιοχή, όταν όμως παρασκηνιακά είσαι ανύπαρκτος, να θεωρείς ότι σου έκαναν χάρη που σου έδωσαν το πρώτο. Τελευταία φάση ένα σουτ του Εφραίμ που έγλυψε το δοκάρι στο 93′.

Συμπερασματικά

Έχουμε κουραστεί. Πραγματικά έχουμε κουραστεί. Φαίνεται πως η κατάσταση που δημιούργησαν κάποιοι είναι ανεπιστρεπτί. Κατάφεραν να κάνουν κουρέλια τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων. Το χειρότερο όμως είναι ότι κοιμούνται και με ήσυχη τη συνείδηση τα βράδια. Εμείς μόνο υποφέρουμε