Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συν μία αγωνιστική στον Αλαμπί, πρόστιμο η ομάδα

Συν μία αγωνιστική στον Αλαμπί, πρόστιμο η ομάδα

0-sak_6101


Στην αποψινή της συνεδρία η Δικαστική επιτροπή τιμώρησε με αποκλεισμό 1 αγωνιστικής τον Ρασίντ Αλαμπί, για την κόκκινη που δέκτηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Έτσι ο Αφρικανός θα επιστρέψει στη διάθεση του Τόνι Σαβέφσκι στην 14η αγωνιστική με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

**Καταγγελία κατά του ALABI RASHEED, ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Απόλλωνας-Ομόνοια.  ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο.

Η Δ.Ε. τιμώρησε και την ομάδα μας για τους πιο κάτω λόγους:

**Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για σοβαρά επεισόδια
(β) για ρίψη αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής
(γ) για ανάρτηση πανό υβριστικού και/ή πολιτικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11.1 (α) και (β) και 11.3 του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Απόλλωνας-Ομόνοια.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο

Πρόστιμα σε Άθω και Κτωρή

**Καταγγελία κατά:
(α) του κ. Α. Χρυσάνθου, προπονητή ομάδας Νέων της Ομόνοιας Λευκωσίας που αποβλήθηκε για συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο
(β) του κ. Α. Μιχαήλ, παράγοντα της Ομόνοιας Λευκωσίας που αποβλήθηκε για συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές στον αγώνα (18/11) Πρωταθλήματος U-21 A’ Κατηγορίας Απόλλωνας-Ομόνοια.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο