Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Είμαι λυπημένος για τα παιδιά”

Τόνι: “Είμαι λυπημένος για τα παιδιά”

sak_7502


Βαρύ το κλίμα ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα που φέρνει την ομάδα μας 9 πόντους μακριά από την 4η θέση! Ο Τόνι Σαβέφσκι, στη διάσκεψη που ακολούθησε, προστάτευε όσο μπορούσε τους ποδοσφαιριστές του και δήλωσε πως τώρα χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχική δύναμη στην ομάδα.

“Μέχρι να πάρει ο Αλαμπί την κόκκινη κάρτα, πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιγνίδι, πιέζαμε αρκετά ψηλά και ήμασταν αρκετά καλοί. Η κόκκινη κάρτα στην ουσία μας αποσυντόνισε. Και δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε μείνει χωρίς στόπερ, οπότε οι αλλαγές έγιναν με σκοπό να καλύψουμε την θέση και έτσι αδειάσαμε το κέντρο.

Μετά που βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ, που ήταν και λογικό αφού ο Απόλλωνας πίεζε. Τα παιδιά προσπάθησαν και μετά το 2-1. Δεν θέλω να ακουστώ υπερβολικός, θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε και το παιγνίδι,  χωρίς βέβαια να θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία.

Είμαι λυπημένος για τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουνε. Δεν μας βοηθάει για να είμαστε καλά ψυχολογικά. Ώστε να έχουμε μαζεμένες νίκες και να πάρουμε βαθμούς. Δυστυχώς μένουμε και από παίχτες. Ελπίζουμε να τους έχουμε ερχόμενη βδομάδα. Είναι κρίμα πραγματικά και για τον κόσμο και για τα παιδιά.

Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μεγαλύτερη ψυχική δύναμη και μεγαλύτερη πίστη για να το παλέψουμε περισσότερο”.