Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου:”Θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας”

Δημητρίου:”Θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας”

antreas


Πρωινές δηλώσεις στο Sport-fm έκανε ο Αντρέας Δημητρίου. Ο Υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τη νίκη, τη συνέχεια, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα όπως την απόδοση του Φρέντι και το λάθος του Λεβίντα.

Σαν πρόλογο για το χθεσινό παιχνίδι

«Η νίκη μας ήταν δίκαη και πολύ σημαντική. Για πρώτη φορά φέτος κάναμε δυο συνεχόμενες νίκες κάτι που θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα η διαφορά της ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές και πλέον ανυπομονούν για το επόμενο παιχνίδι θέλοντας να φέρουν την ομάδα σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Για εμάς σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδωσε συνέχεια στις βελτιωμένες εμφανίσεις, έδειξε διάρκεια στο γήπεδο. Φυσικά δεν έλειψαν ούτε σήμερα τα ατομικά λάθη, σιγά σιγά όμως,  σταδιακά θα τα εξαλείψουμε. Βλέπουμε ήδη το επόμενο με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», θα δουλέψουμε και θα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι»
Για την παρουσία του Φρέντι…
«Ο Φρέντι είναι παίκτης ψυχολογίας και έχει και την δυνατότητα να ανεβάζει και τους συμπαίκτες τους. Το γεγονός πως σκόραρε δυο γκολ θα το βοηθήσει. Μας χαροποιεί που άρχισε να γίνεται παραγωγικός αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι έτρεξαν, όλοι προσπάθησαν για τη νίκη. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι αδικούνται  από την βαθμολογική θέση της ομάδας. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι έστω και αργά η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της, βελτιώνεται και κοιτάζουμε μπροστά».
Για το λάθος του Οχάντ
«Ήταν μια άτυχη στιγμή, ευτυχώς δεν την πλήρωσε η ομάδα. Το είπα και πριν ότι κάναμε κάποια ατομικά, λάθη, αν και τα περιορίσαμε σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Είναι να γκρεμίζεται η προσπάθεια από 1-2 λάθη».
Για την διαιτησία
«Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό καθώς και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, όμως θεωρούμε πως είναι άστοχο να τονίζουν ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα και στο τελικό αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι, πήραμε μια δίκαιη νίκη και δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να την μειώσει. Επαναλαμβάνω ότι σεβόμαστε τον Ολυμπιακό όμως διαφωνούμε με  τα παράπονα από πλευράς του».
Για την έφεση στο θέμα Οκκά
«Θα κληθούμε να πούμε τη θέση μας ενώπιον του εφετείου. Το θέμα απασχολεί τους νομικούς μας συμβούλους και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρουμε αυτό που ζητάμε».