Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την τετράδα

Ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την τετράδα

img_5392


Ότι θα χάνονταν βαθμοί από τις ομάδες που καταδιώκει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν δεδομένο. Ακόμα και σε μια αγωνιστική που οι 2 από τις 3 ομάδες που μας ενδιαφέρουν άμεσα κέρδισαν, μπορούμε να έχουμε άμεσο κέρδος, αφού η διαφορά από τη τετράδα που είναι και ο άμεσος στόχος μειώνεται στους 4 βαθμούς, αν κερδίσουμε αύριο.

Ας γίνει κάτι ξεκάθαρο, μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τα δικά της προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αλλά η ομάδαρα στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Ειδικά από τη στιγμή που οι πράσινοι περιορίζουν προς το παρών τις βλέψεις τους στην 4η, άντε την 3η θέση, είναι σαφές πως δεν έχουν κάτι να φοβηθούν. Ποιον να φοβηθούν την ΑΕΛ που έπαιζαν μπάλα μες το σπίτι της ή τον Απόλλωνα που αν δεν παίρναμε κόκκινη δεν σκόραρε ούτε το 2024. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα καλό σερί από νίκες, για να μπει ξανά στην τετράδα και να αναθεωρήσει τους στόχους της. Θυμίζουμε πως πριν 3 εβδομάδες η διαφορά από την τετράδα ήταν 9 βαθμοί.

Δεν είναι ορθό να προτρέχουμε θα πει κάποιος και θα έχει απόλυτο δίκαιο. Ας κερδίσουμε αύριο τον Ολυμπιακό, να κάνουμε επιτέλους 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε. Πρέπει όμως να θέτουμε συνεχώς στόχους. Και η αλήθεια είναι  πως το πρόγραμμα μας προσφέρεται για να μειωθεί κι άλλο η διαφορά με αυτούς που κυνηγάμε και μετά να λογαριαστούμε μαζί τους. Εκεί που θα δείξουμε πόσο βαρούν τα κότσια μας. Και αν όλα αυτά που λέγαμε περί καλύτερης ομάδας στα πρώτα παιχνίδια είχαν κάποια βάση…