Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τριτώσει το καλό!

Να τριτώσει το καλό!

sak_0716


Στο στάδιο Αμμόχωστος εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Ο στόχος προφανής και μονόδρομος: να έρθει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να βρει τους τρόπους να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των αντιπάλων.

Ο αντίπαλος έχει ισχυρό κίνητρο, γεγονός που τον καθιστά ισχυρά επικίνδυνο. Η Νέα Σαλαμίνα, είναι σαφώς μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ η πιο αδικημένη ομάδα από τη διαιτησία, κάτι που την έχει ρίξει στα πολύ χαμηλά. Οι αντίπαλοι χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για να τους πάρουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, να δείξει ξεκάθαρα στο γήπεδο πως είναι το αφεντικό και να κερδίσει.

Για άλλη μια εβδομάδα πάντως δεν λείπουν τα προβλήματα και είναι πολλά. Θεωρούμε όμως, πως δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν τις ισορροπίες όσον αφορά τη δυναμικότητα των δυο ομάδων. Οι πράσινοι έχουν ποιοτικές εναλλακτικές, έχουν παικταράδες που ψάχνουν την ευκαιρία και μπορεί να καλύψουν τα κενά. Ο προπονητής μας δεν ψάχνει για δικαιολογίες, για αυτό καλύτερα και μεις να μην δίνουμε άλλοθι. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και η νίκη κάθε εβδομάδα είναι αυτοσκοπός!