Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πραγματικά απίστευτη η κακοδαιμονία

Πραγματικά απίστευτη η κακοδαιμονία

img_8863


Ούτε καταραμένη να ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Πραγματικά τόσους τραυματισμούς έχουμε πολύ καιρό να ζήσουμε. Στο αυριανό παιχνίδι, 4 παιδιά από την ακαδημία θα βρίσκονται στον πάγκο, ενδεικτικό των απουσιών. Μεγάλη ευκαιρία φυσικά για τα παιδιά που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και ψάχνουν αγωνιστικά λεπτά (Χαραλάμπους και Δημητρίου είναι σχεδόν μόνιμοι στη 18άδα), όλοι όμως θα εύχονταν να είχε ο Σαβέφσκι περισσότερους υγιείς παίκτες.

Έχει καταντήσει κι ο ίδιος ο Σαβέφσκι να φοβάται να μιλήσει για τους τραυματίες. Την περασμένη εβδομάδα όταν ρωτήθηκε ημέρα Πέμπτη αν θα παρατάξει την ίδια εντεκάδα δεδομένου ότι δεν υπήρχαν νέοι τραυματισμοί, είπε “θα δούμε, κάθε μέρα προκύπτει κάτι καινούριο”. Δεν προέκυψε κάτι καινούριο, αλλά ο Αντράντε ένιωσε τσίμπημα νωρίς! Αυτή τη βδομάδα, ο Σκάρα λόγω ίωσης μένει εκτός, ήμαρτον!

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως πέραν από τους μυϊκούς τραυματισμούς, που αφορούν σε κάποιο βαθμό και την εκγύμναση των παικτών (Ζοάο Άλβες και Αντράντε για παράδειγμα, πληρώνουν φανερά την ελλειπή προετοιμασία αφού καθυστέρησαν), έχουν προκύψει και ιώσεις (Σπούγκιν-Σκάρα), αλλά και υποτροπές. Τελικά θα πειστούμε πως πρέπει να γίνει αγιασμός, κι ας μην είμαστε ούτε θρήσκοι, ούτε προληπτικοί!