Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στέλνουν Τεξέιρα οι Ρουμάνοι

Στέλνουν Τεξέιρα οι Ρουμάνοι


Τον κεντρικό μέσο της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Φελίπε Τεξέιρα στέλνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δημοσιεύματα από την Ρουμανία, αναφέροντας πως αυτός και ο Ρούι Ντουάρτε έρχονται στην Κύπρο για να υπογράψουν σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση αντίστοιχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν σε επαφή με την Στεάουα, αλλά επέλεξαν τις κυπριακές ομάδες.

Η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι βρίσκονται στο ψάξιμο και θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν το μεγάλο κενό του Μάρκο Σοάρες, όμως όλοι γνωρίζουμε πως ο Ρουμάνικος αθλητικός τύπος δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος. Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, στην περίπτωση του Ντουάρτε φαίνεται πως είναι σωστοί αφού ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ρόνι Λέβι. Μένει να δούμε εάν έχουν δίκιο και στην περίπτωση του Φελίπε Τεξέιρα.

Σκιαγραφώντας τον λίγο, ο 32χρονος (γεννηθείς το 02/10/1980 στο Παρίσι) Πορτογάλος, κουβαλάει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Γαλλικών Ιστρ και Παρί Σεντ Ζερμέν, των Πορτογαλικών Λεϊρία και Ακαδέμικα, των Αγγλικών Γουέστ Μπρομ και Μπάρνσλεϊ, της Ουκρανικής Μέταλουργκ και των Ρουμανικών Μπρασόφ και Ραπίντ. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και είναι παίκτης με πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Ένα μικρό δείγμα:

Δείτε εδώ πολλά βίντεο για τον παίκτη.