Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συζητώντας για τον Ηλία

Συζητώντας για τον Ηλία


Λογικό ήταν, η παρουσία του Ηλία Χαραλάμπους στο τελευταίο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Άχνα να πυροδοτήσει συζητήσεις. Οι περισσότερες δεν αφορούν το αγωνιστικό, αλλά τις ανακοινώσεις του ποδοσφαιριστή και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρσι τον Μάιο. Ο Ηλίας είχε πει τότε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το σπίτι του, αφήνοντας όμως παράλληλα αιχμές προς συγκεκριμένα άτομα και διαψεύδοντας κάποια σημεία της ανακοίνωσης της ομάδας.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Βασλούι. Ενώ ήταν βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος, από την αρχή του πρωταθλήματος και στα παιχνίδι της Ευρώπης, τις τελευταίες 5 αγωνιστικές δεν παίζει. Και δεν μεσολάβησε κάποιο λάθος για να γίνει αυτό, κάτι που δείχνει την επιθυμία του να φύγει. Όχι επειδή δεν είναι ικανοποιημένος αγωνιστικά, αλλά γιατί θέλει να επαναπατριστεί και να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Από τη στιγμή που τα άτομα με τα οποία είχε πρόβλημα, δεν βρίσκονται πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ, λογικό ήταν να την προσεγγίσει για επιστροφή. Ο Σαβέφσκι έδειξε θετικός για κάτι τέτοιο, αφού ο Χαραλάμπους είναι έμπειρος και πολυθεσίτης, ενώ ξέρει την ομάδα. Όπως προκύπτει δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό, πέραν από το ενδιαφέρον και την πρώτη κουβέντα. Η νύφη θέλει, το ίδιο και ο γαμπρός, το θέμα είναι πως υπάρχει και πεθερά στη μέση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που θα τον υποδεχθεί ο κόσμος αν τελικά αποκτηθεί, με τις απόψεις να διίστανται.