Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νεότερη ενημέρωση: Δεν υπάρχει θέμα

Νεότερη ενημέρωση: Δεν υπάρχει θέμα


Νεότερη ενημέρωση: Δεν υπάρχει θέμα

Δεν υπάρχει θέμα Ντομπρασίνοβιτς, τονίζουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πηγή μας από την Καρπενησίου ήταν μάλιστα κατηγορηματική, πως οι πράσινοι δεν θα προχωρήσουν σε απόκτηση του Σερβοκύπριου. Μάλιστα το άτομο που μας μετέφερε τα πιο πάνω, εξέφρασε την απορία του αναφορικά με τη πηγή του αρθρογράφου.

Νωρίτερα γράψαμε

Σύμφωνα με το protathlima.com μια ανάσα από την απόκτηση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σερβοκύπριος ποδοσφαιριστής έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του με την Ζετισού και θα ανακοινωθεί σχετικά άμεσα από την ομάδα μας, σύμφωνα με την ίδια σελίδα.

Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντόμπρα, ήταν γνωστό εδώ και μέρες. Το σκεπτικό πίσω από το ενδιαφέρον (θα δούμε αν θα γίνει όντως η πράξη) είναι πως γνωρίζει που έρχεται, μπορεί να βοηθήσει σε δυο θέσεις, είναι φθηνός και μπορεί να αποκτηθεί με συμβόλαιο μικρής διάρκειας, που να μην δεσμεύει την ομάδα μας.

Πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και αν αποκτηθεί, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ματς με την Ανόρθωση, αφού υπάρχει διαδικασία μέχρι να έρθει η μπλε κάρτα.