Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προς Ανόρθωση ο Αβραάμ

Προς Ανόρθωση ο Αβραάμ


Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντρέα Αβραάμ στην Ανόρθωση. Η μεταγραφή έχει ήδη συμφωνηθεί και πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει. Από αυτήν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει σημαντικά έσοδα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Από την Τετάρτη, ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Αμμοχώστου. Όταν ενημέρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ για την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, αμέσως πήρε απάντηση πως έχει συμβόλαιο και αν θέλει η Ανόρθωση να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό. Την Παρασκευή η πλευρά του ποδοσφαιριστή αντιπρότεινε να χαρίσει τα δεδουλευμένα και να καταβάλει και η Κυρία ένα ποσό, έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα λεφτά που ζητούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η αντιπρόταση ικανοποίησε την ΟΜΟΝΟΙΑ που έδωσε το ΟΚ, στη μέση ήταν όμως το παιχνίδι και αποφασίστηκε, η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μετά από αυτό. Δύσκολα θα σπάσει και αναμένουμε μέσα στις επόμενες ώρες, να έχουμε ανακοινώσεις.

Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι γνωστή και δεν θα προσπαθήσουμε να τη μειώσουμε, στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μένουν όσοι θέλουν και μπορούν, ενώ τίθεται και θέμα της συνολικής του προσφοράς με βάση τις απολαβές του. Από τη στιγμή που ήθελε να αποχωρήσει και από τη στιγμή που το σωματείο μας στους δύσκολους αυτούς οικονομικά καιρούς, έβαλε ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της, θεωρούμε μάλλον είναι θετική η εξέλιξη, αφού ο Αντρέας ήταν και ένας από τους ακριβοπληρωμένους του ρόστερ, με απολαβές εκτός των νέων προδιαγραφών που έχουν τεθεί στην Καρπενησίου.

Λέμε ξανά πως το deal δεν έχει σφραγιστεί ακόμα, πολύ δύσκολα όμως θα χαλάσει. Οι ενοχλήσεις άλλωστε που προφασίστηκε ο ποδοσφαιριστής (με κάποιες πληροφορίες μάλιστα να λένε πως ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως πάει Ανόρθωση κάτι που εξόργισε το Σαβέφσκι) μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι, δείχνουν μάλλον την κατάληξη που θα έχει το πράγμα.

Ο Α.Δημητρίου σχολίασε πριν από το ματς με την Ανόρθωση:

Ο Αβραάμ έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα μας. Για δικούς του προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Από εκεί και πέρα το ΔΣ είχε μια επαφή με τον μάνατζερ του παίχτη και από τη στιγμή που θέλει να φύγει δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Θέλουμε παίχτες που θα παίζουν μόνο για εμάς. Βρήκαμε ένα τρόπο για να λυθεί το συμβόλαιο. Βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Θέλουμε παίχτες που να νοιώθουν περήφανοι που φορούν το τριφύλλι στο στήθος. Υπάρχουν πάρα πολλοί που θα θέλουν να βρεθούν στο ρόστερ μας. Θα δούμε τη συνέχεια και πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.