Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π. Χρυσάνθου: “Πρώτος στόχος να πέσει το μπάτζετ”

Π. Χρυσάνθου: “Πρώτος στόχος να πέσει το μπάτζετ”

pavlos_xrisanthou


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Σπορ-fm έκανε το μεσημέρι ο Παύλος Χρυσάνθου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως τα δεδομένα και η πολιτική της ομάδας έχουν πλέον αλλάξει και πρώτος στόχος είναι πλέον να πέσει το μπάτζετ. Αναλυτικά:

Η εναρκτήρια δήλωση του και οι ευχές

«Η χρονιά είναι δύσκολη και για το κόσμο και για το ποδόσφαιρο. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές και πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Εύχομαι να είναι ένα γόνιμο και παραγωγικό έτος»

Για τις δύσκολες και συνεχόμενες υποχρεώσεις που ακολουθούν…

«Ο μήνας που μπαίνει είναι καθοριστικός. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, όμως το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα πρέπει να βγάλουμε όλες τις αρετές μας για να έχουμε κέρδος. Έχουμε στο μυαλό μας τα ντέρμπι που έγιναν στον πρώτο γύρο, όπου θεωρούμε πως αξίζαμε περισσότερα. Αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα έχουμε σαν οδηγό. Θα πρέπει να είμαστε εύστοχοι στις φάσεις που θα μας παρουσιαστούν, για να πάρουμε τους βαθμούς. Θέλουμε να έχουμε και τη τύχη μαζί μας, όμως θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς».

Για το δάνειο και τα σχετικά δημοσιεύματα

«Ορισμένα πράγματα λέγονται είναι σε επίπεδα κουτσομπολιού. Βάζουμε τελεία στο θέμα. Θα πάρουμε θέση όταν υπάρχει κατάληξη. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και αφορά το μέλλον της ομάδας άμεσα. Οποιαδήποτε συζήτηση μόνο κακό κάνει.  Το ποιοι τρόποι θα βρεθούν για να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα, εξετάζεται κάθε μέρα από το σωματείο. Διάφορα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας είναι ανυπόστατα και στοχεύουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Για τα προβλήματα και την απουσία του Σοάρες

«Ο Σοάρες, με την απόδοση του κατάφερε να γίνει ένας ουσιαστικούς συντελεστές της ομάδας μας. Ξέραμε ότι θα τον χάναμε σε σημαντικά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτούς που θα τον αντικαταστήσουν. Έτσι κι αλλιώς, τους τελευταίους μήνες αγωνιζόμαστε με ένα περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Έχουμε ακόμα 2-3 προβλήματα με τους Αβραάμ, Αγκουιάρ και Αντράντε».

Για τη μεταγραφολογία

«Έχει αλλάξει η πολιτική μας και το λέω ξεκάθαρα. Δεν θα γίνει καμία μεταγραφική κίνηση αν δεν φύγουν παίκτες και ελευθερωθούν άλλες θέσεις στο ρόστερ. Δεν θα μπούμε ούτε στη διαδικασία αγοράς, μας ενδιαφέρουν μόνο ποδοσφαιριστές που δεν διατηρούν συμβόλαια. Το πιο σημαντικό είναι να πέσει μπάτζετ μας. Αυτό θα γίνει μόνο όταν μπορέσουμε να ξαλαφρώσουμε τον προϋπολογισμό από κάποια συμβόλαια. Είναι προφανές πως είναι μάταιο να μιλούμε για μεταγραφικές κινήσεις. Δεν θα μπω σε ονοματολογία (ρωτήθηκε για τον Ντόμπρα). Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Να μην περιμένει πάντως οποιαδήποτε ομάδα πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ποδοσφαιριστή της».