Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει όψη ο άξονας

Αλλάζει όψη ο άξονας

ns010043


Μετά το ματς κόντρα στο Παραλίμνι γράφαμε για τον πιο ανορθόδοξο άξονα που παρέταξε μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ, προφανώς λόγω ανάγκης. Ο Λέο έπαιζε με ίωση, ο Ζοάο επωμίστηκε αμυντικά καθήκοντα και έμοιαζε έξω από τα νερά του και ο Σκέμπρι έγινε επιτελικός για το ματς. Αυτή την εβδομάδα οι επιλογές του Σαβέφσκι αυξάνονται και μπορεί να κάνει λίφτιγκ στον άξονα του.

Καταρχάς επιστρέφει στην εντεκάδα ο Ασσίς, είτε πλάι στο Λέο, είτε σαν επιτελικός. Από κει και πέρα, στην ομάδα θα είναι και ο Μάρκο Σοάρες. Η λογική λέει πως θα χρειαστεί 2-3 μέρες ξεκούραση από την υπερπροσπάθεια στη Νότιο Αφρική. Εφόσον όμως δείξει πως είναι φρέσκος και μπορεί να παίξει φουλ παιχνίδι, δεν αποκλείεται ο Τόνι να τον ξεκινήσει. Με την τριπλέτα Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς η ΟΜΟΝΟΙα γίνεται πανίσχυρη, άλλωστε με αυτούς έκανε τα καλύτερα της παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη διάθεση του κόουτς είναι πλέον και ο Μπρούνο Αγκουϊάρ που πήρε εκ νέου λεπτά κόντρα στο Παραλίμνι. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και εφόσον δεν τραυματιστεί ξανά μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση.