Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένας είναι ο δρόμος: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ένας είναι ο δρόμος: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Δεν έχει σημασία σε ποιο κόμμα θεωρείς πως ανήκεις ιδεολογικά. Δεν έχει σημασία ότι διαβάζεις αυτές τις γραμμές σε μια σελίδα που δημουργήθηκε για θέματα που καμία σχέση δεν έχουν με τη πολιτική. Βάζουν το χέρι τους στη τσέπη μου, στη τσέπη σου, στη τσέπη των γονιών μας. Το κάνουν παράνομα και προσπαθούν να μας πείσουν πως φταίμε κιόλας. Δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη σας, δεν θα μοιραστούμε ούτε τις ζημιές σας.

Όσο αυξάνεται η πληροφόρηση του κόσμου, αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πως η εντύπωση που δημιούργησαν συγκεκριμένα ΜΜΕ ότι και καλά, ο “ηγέτης της κρίσης” δεν είχε άλλη επιλογή, πέφτουν σιγά σιγά στο κενό.  Πρώτα από όλα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε αποκάλυψε πως η κυπριακή πλευρά ήταν που έβαλε στο τραπέζι το κούρεμα των καταθέσεων κάτω των 100 χιλιάδων για να μειωθεί το ποσοστό κουρέματος των μεγαλύτερων καταθέσεων. Με απλά λόγια, η τρελοπαρέα από την Κύπρο σύμφωνα με τον Σόιμπλε, πρότεινε να μπει χέρι στο ΛΑΟ αντί στους πλούσιους και όλα αυτά ενώ αυξάνονται και πληθύνονται οι πληροφορίες και οι φήμες για Κύπριους που έβγαλαν τεράστια ποσά εκτός χώρας τις τελευταίες δέκα μέρες. Το δεύτερο στοιχείο που αποδεικνύει πως κάποιοι δεν μας τα λένε καλά, είναι ότι ενώ αρχικά μας είπαν “είτε αποδεχόμαστε είτε χρεωκοπία”, με το που έπεσε η πρόταση Gazprom στο τραπέζι, άρχισαν να διαρρέουν και οι πρώτες πληροφορίες περί “μείωσης του ποσοστού για καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων”. Ποιος δεν μας τα λέει καλά λοιπόν;

Ένας είναι ο δρόμος, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν έξω από το κτίριο της βουλής. Είναι καιρός να θυμηθούν οι κυβερνήσεις πως το ΛΑΟ πρέπει να τον φοβούνται και όχι το αντίθετο. Όλοι στις 15:30 έξω από τη βουλή. Όλοι ανεξαρτήτως ομάδας, κόμματος ιδεολογίας. Το κούρεμα δεν καταλαβαίνει δεξιούς και αριστερούς.