Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτόματα Ευρώπη, εάν…

Αυτόματα Ευρώπη, εάν…

img_9643


Το παρατεταμένο σπριντ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο δίμηνο, επέτρεψε στους πράσινους να αγκαλιάσουν τη 4η θέση. Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Σαβέφσκι κρατάνε στα χέρια τους το εισιτήριο του πρώτου γκρουπ και ορίζουν πλέον την τύχη τους.

Ίσως μάλιστα το συγκεκριμένο επίτευγμα (για τα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο τέτοιο δεν είναι, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψην μας τις συνθήκες) να αρχίσει να αποφέρει καρπούς, πριν καν ολοκληρωθεί η περίοδος. Υπάρχει συγκεκριμένο σενάριο, το οποίο είναι αρκετά πιθανό, που οδηγεί την ομάδα μας στην Ευρώπη ακόμα και αν παραμείνει 4η και δεν κατακτήσει το κύπελλο. Αν η ομάδα μας περάσει στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ τόσο εμείς όσο οι Λαρνακείς, είμαστε αυτόματα Ευρωπαίοι.

Βέβαια, πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η ανάβαση μας τουλάχιστον στη 3η θέση της βαθμολογίας. Δεν πρέπει να εφυσυχαστούμε, ούτε να θεωρήσουμε πως τα καταφέραμε. Άλλωστε ούτε οριστικά 4οι είμαστε ακόμα, ούτε στον τελικό του κυπέλλου!