Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Αυτόν το μήνα θα ζήσουμε με τη σύνταξη της γυναίκας μου»

«Αυτόν το μήνα θα ζήσουμε με τη σύνταξη της γυναίκας μου»


Άλλη μία συγκινητική στιγμή – απ’ τις πολλές συμβαίνουν επί καθημερινής βάσης από τότε που ξεκίνησε η Οικονομική Εκστρατεία – έζησε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν την έναρξη του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τη Πάφο, στο «Παφιακό».

Ένας συνταξιούχος φίλος της ομάδας μας, εντόπισε στις κερκίδες του σταδίου μέλος του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας που διέθετε λαχνούς για οικονομική ενίσχυση και έσπευσε να της παραδώσει τη σύνταξή του, ύψους 1000 ευρώ, ούτως ώστε να συνεισφέρει στην Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κ. Φραγκουλίδης Γιώργος, που διαμένει στην επαρχία της Πάφου, ανέφερε πως ήρθε στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για να παραδώσει τη σύνταξή του και να πάρει μία θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος».

Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια ο κ. Φραγκουλίδης τόνισε: «Αυτό το μήνα θα ζήσουμε με τη σύνταξη της γυναίκας μου», κάνοντας όλους όσους ήταν παρόντες να βουρκώσουν από συγκίνηση, αλλά και από περηφάνια για το μεγαλείο της μεγάλης ΙΔΕΑΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φωτογραφία: Ο κ. Φραγκουλίδης παραδίδει τη σύνταξή του στην κα. Πένη Ηλία, μέλος του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας και ένας νεαρός που αγόρασε από τις οικονομίες του λαχνούς εισφοράς.

omonoia.com.cy