Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επαναρχίζει η προσπάθεια για σωτηρία της ομάδας

Επαναρχίζει η προσπάθεια για σωτηρία της ομάδας


“Από αύριο συνεχίζουμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια για να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο σημερινό φεστιβάλ στο Πέρα Χωριό-Νήσου ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Στέλιος Μυλωνάς. Τα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες για την οικονομία του τόπου και η αβεβαιότητα που πλανιέται πάνω από την Κύπρο την τελευταία βδομάδα, επηρέασαν αισθητά την οικονομική εκστρατεία, με πολλά events να αναστέλλονται.

Όχι πως μετά την απόφαση του Eurogroup έχει μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα στον κόσμο, αλλά πρέπει να πούμε πως χάθηκε ήδη πολύτιμος χρόνος και θα πρέπει τώρα να δοθεί πολύ σκληρή μάχη για να τα καταφέρουμε. Έχει μαζευτεί ένα ποσό κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, που δεν είναι ούτε τα μισά απ΄όσα χρειάζονται στην ομάδα μας για να δοθεί η αδειοδότηση για τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν και για μην υπάρξουν κυρώσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Απομένει μία βδομάδα πριν από την παράδοση του φακέλλου, και η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και τα υπόλοιπα σωματεία, παρακαλούν η ΟΥΕΦΑ να δείξει κατανόηση και να απαντήσει θετικά στο αίτημα τους για παράταση στην υποβολή των εγγράφων.