Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε κάποιες στιγμές κρύβεται η μπάλα…

Σε κάποιες στιγμές κρύβεται η μπάλα…

tol_7392


Κριτική για τη χαλαρότητα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε χθες. Δεν επιτρέπεται μια μεγάλη ομάδα σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάζει αυτή την εικόνα και αυτή την έλλειψη συγκέντρωσης. Από την άλλη πάντως, είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει σε κάποια διαστήματα το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο που είδαμε εδώ και χρόνια.

Πάρτε για παράδειγμα το πρώτο γκολ μας: Ασσίς στον Χριστοφή, αυτός στον Άλβες, αυτός με την πρώτη στον Ασσίς, ο Ασσίς με την πρώτη στο Σκέμπρι και ο Μαλτέζος με ένα άγγιγμα ανοίγει σκορ! Υπέροχος συνδιασμός, υπέροχο γκολ, ποιότητα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει μπόλικη από αυτήν και με το Σαβέφσκι στο πάγκο, την ξεδιπλώνει στο γήπεδο με  ένα τρόπο παιχνιδιού που συμβαδίζει με την επιθετική φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο κόσμος αισιοδοξεί, του αρέσει αυτό που βλέπει!

Υπάρχει ασφαλώς πολλή δουλειά να γίνει, αρκετά σημεία να βελτιωθούν. Το ταβάνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ακόμα ψηλότερα, έχει όμως το υλικό για να το φτάσει! Αρκεί να είναι πάντα σοβαρή και πειθαρχημένη και να αποφεύγει συμπεριφορές σαν αυτή του 2ου 45λέπτου.