Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συμφέρει σε όλους μας, να σπάσει το ρεκόρ!

Συμφέρει σε όλους μας, να σπάσει το ρεκόρ!

sak_2593


Το πράγμα είναι ξεκάθαρο: συμφέρει σε όλους μας να αγοράσει ο κόσμος εισιτήριο διαρκείας. Συμφέρει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, συμφέρει και στον κόσμο, συμφέρει και στην ομάδα όσον αφορά το οικονομικό. Μην το σκέφτεστε λοιπόν, όλοι διαρκείας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αγώνα επιβίωσης και χρειάζεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Είναι ξεκάθαρο πως αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, δίνουμε ανάσα στην ομάδα μας, της δίνουμε στην ουσία το φιλί της ζωής. Τα έσοδα έχουν αρχίσει ήδη να αξιοποιούνται κατάλληλα, χρειάζονται όμως και άλλα.

Όπως προαναφέραμε όμως, δεν συμφέρει μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στον κόσμο! Ας είμαστε ειλικρινείς, διαρκείας στη Δυτική με 230 ευρώ, ή την Ανατολική με 200, δεν περίμενε ποτέ κανείς μας πως θα είχαμε την ευκαιρία να αγοράσουμε. Οι τιμές είναι περισσότερο από ελκυστικές, και σκοπός της μείωσης των τιμών είναι ασφαλώς να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο!

Αν αυτό επιτευχθεί, τότε η δυναμική της ομάδας από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του χρόνου θα είναι τεράστια! Φανταστείτε απλά να παίζει κάθε εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά σε 10-12000 κόσμο! Χάνει; Δεν χάνει!