Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ύμνοι για Άλβες!

Ύμνοι για Άλβες!

img_9764


Ο Αντρέ Άλβες πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και είναι εκ των πρωταγωνιστών στην φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που μετρά 8 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το επίτευγμα αυτό έχει φέρει την ομάδα μας μια ανάσα από την 4η θέση, και ένα γύρο πριν από τον τελικό του κυπέλλου, με τον Βραζιλιάνο στράικερ να έχει το δικό του μερίδιο στην επιτυχία.

Το χατ τρικ του πρώην ποδοσφαιριστή της Βίντεοτον έφερε εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από τον τύπο της Ουγγαρίας, όσο και από την επίσημη ιστοσελίδα της FIFA!

“Το σημαντικότερο χατ-τρικ στην καριέρα του πέτυχε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βίντεοτον, Αντρέ Άλβες, αφού στέλλει την ομάδα του στην 4αδα των πλέι οφ, αφήνοντας πιο πίσω στην πρωταθλήτρια ΑΕΛ”, αναφέρει ουγγρική ιστοσελίδα.

Στην πορτογαλική έκδοση της ιστοσελίδας της FIFA γίνεται κάθε βδομάδα αναφορά για τους Βραζιλιάνους που ξεχώρησαν το Σαββατοκύριακο. Αυτή τη βδομάδα στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του φορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο επιθετικός Αντρέ Άλβες, μετά από καλές χρονιές στην Ουγγαρία και στην Βίντεοτον, συνεχίζει ακόμα καλύτερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, πέτυχε χατ τρικ”.