Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από όποια πλευρά το δει κανείς…

Από όποια πλευρά το δει κανείς…

gmi_4852


Διαβάζουμε πως το Αποέλ έχει άλλο ένα κίνητρο στο παιχνίδι του Σαββάτου για τη νίκη, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει φέτος. Στατιστικά, είναι ένα στοιχείο ορθό, φέρνοντας όμως στο μυαλό μας τα 2 αιώνια ντέρμπι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μάλλον τυχερό πρέπει να νιώθει που δεν μετράει και δυο ήττες.

Στο πρώτο ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αιώνιο της. Έπρεπε να παρακολουθήσουμε ένα ρεσιτάλ ατυχίας, αστοχίας και δειλίας του Χρυσοστόμου να αποβάλει ποδοσφαιριστή του Αποέλ που έπαιξε καράτε στο Λεβίτα, για να μην κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέχρι και ο προπονητής του αντιπάλου παραδέχθηκε την ανωτερότητα μας.

Όσον αφορά το δεύτερο, δεν χρειάστηκε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να μην χάσει ο αιώνιος μας, αρκούσαν οι Νικήτα και Δημητρίου. Ο πρώτος έκλεισε προκλητικά τα μάτια όταν η μπάλα πέρασε έξω στη φάση που οδήγησε στο γκολ του Αποέλ, ο δεύτερος απέβαλε άδικα το Μαργκάσα και σφύριξε τριπλάσια φάουλ υπέρ του αντιπάλου.

Όπως τα βλέπουμε εμείς τα πράγματα, έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα ισχυρό κίνητρο: να πάρει αυτό που άξιζε στα δυο προηγούμενα αιώνια ντέρμπι, το τρίποντο.