Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δικιά μας η πόλη, δικά μας τα φώτα…

Δικιά μας η πόλη, δικά μας τα φώτα…

img_9290


Για δυο ώρες, τα πάντα σήμερα σταματάνε. Όλα τα βλέμματα είναι στη Λευκωσιά, στο στάδιο ΓΣΠ, στο γήπεδο της πρωτεύουσας. Οι δυο πιο μεγάλες ομάδες στην πόλη και τη χώρα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους και ανεξάρτητα από τη σημασία που έχει για την κάθε μια η νίκη, ισοδυναμεί με πολύ περισσότερα από 3 βαθμούς!

Δυο ομάδες στην ίδια πόλη, αλλά τόσο διαφορετικές. Η ομάδα του κατεστημένου και η ομάδα του ΛΑΟΥ. Επιλογές των τελευταίων χρόνων τις έχουν κάνει ακόμα πιο διαφορετικές, αφού η μια ζει στον κόσμο της πολυτέλειας, η άλλη στο δρόμο της πάλης, του αγώνα, αλλά αποφασισμένη να βγει νικήτρια! Έχει κάνει ήδη πολλή δουλειά για να επιβιώσει και να βγει δυνατή, χρειάζεται όμως και τη σημερινή νίκη, για να τονώσει το ηθικό των πολεμιστών της, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιριστές είτε ο κόσμος. Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν πως η σημερινή τους νίκη, θα είναι επιστέγασμα της προσπάθειας που έχει γίνει ως τώρα, αλλά και έναυσμα για αυτήν που ακολουθεί!

Αυτή εδώ, είναι η πόλη μας! Εδώ ήταν πάντα τα φώτα μας! Και μπορεί τα τελευταία χρόνια ο αιώνιος να είχε επιτυχίες, μπορεί οι καναπέδες να έγιναν προσωρινά “πιστοί” οπαδοί, αλλά εξακολουθεί να είναι η πόλη μας. Και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για τα πράσινα και τα άσπρα σε αυτήν, μέχρι το τέλος. Θα μαχόμαστε εκεί έξω, στους δρόμους, θα μαχόμαστε στην κερκίδα, θα μαχόμαστε στο γήπεδο. Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ…