Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Παίκτες σαν τον Ασσίς πρέπει να προστατεύονται”

“Παίκτες σαν τον Ασσίς πρέπει να προστατεύονται”

img_6795


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Παύλος Χρυσάνθου. Το μέλος της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαρακτήρισε κακή τη διαιτησία του αγώνα και με αφορμή το δολοφονικό τάκλιν του Κόλιν, τόνισε πως παίκτες σαν τον Ασσίς πρέπει να προστατεύονται. Για το παιχνίδι γενικά ο κ. Χρυσάνθου είπε πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε να πάρει τη νίκη αφού και οι 2 ομάδες είχαν ευκαιρίες.

«Θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να λάβουμε υπόψη το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και τα πέντε συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με ένα μικρό ρόστερ όπως έιναι αυτό της Ομόνοιας. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όπως και η Ανόρθωση. Τελικά κανείς δεν πέτυχε γκολ, που όπως φάνηκε θα μπορούσε να του δώσει και την νίκη. Αν κάποια ομάδα είναι περισσότερο ευχαριστημένη είμαστε εμείς, γιατί παίζαμε ένα ντέρμπι στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου, αλλά και λόγω του προγράμματος που έκανα λόγο προηγουμένως», δήλωσε αρχικά ο Παύλος Χρυσάνθου.

Για τα διαιτητικά λάθη…

«Η διαιτησία ήταν κακή, τα λάθη ήταν σε βάρος και των δύο ομάδων. Εμείς στείλαμε επιστολή και την δημοσιεύσαμε την προηγουμένη βδομάδα και θέση μας είναι ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές. Πρέπει να πω κάτι σε αυτό το σημείο, για το γεγονός ότι κάποιοι δεν δείχνουν τις φάσεις που έχουμε παράπονα (φάση με Χριστοφή στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ). Αλλά και σήμερα μία φάση με τον Κόλιν να κάνει μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα πάνω στον Ασίς. Οι παίκτες όπως τον Νούνο Ασίς πρέπει να προστατεύονται από τους διαιτητές».