Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετά το τέλος τα μεταγραφικά

Μετά το τέλος τα μεταγραφικά

sak_6324


OK ο Χριστοφή είναι μεγάλος παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Εφραίμ, τον Άλβες, τον Ασσίς, το Σοάρες το Λέο, για όλο το ρόστερ γενικά! Τα ξέρουμε αυτά! Ξέρουμε επίσης πως το Μάιο, η φημολογία για μεταγραφές πουλάει και οργιάζει! Απόλυτα φυσιολογικό είναι λοιπόν, να διαβάζουμε σε Κύπρο και εξωτερικό για ενδιαφέρον ομάδων για τους ποδοσφαιριστές μας. Κανείς όμως, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα τώρα! Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στα 2 παιχνίδια που απομένουν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει την Ευρώπη κόντρα σε Αποέλ και ΑΕΚ και το τελευταίο που μπορεί να κάνει είναι να στρέφει την προσοχή της σε μεταγραφικά. Όταν λέμε ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν εννοούμε μόνο διοίκηση και παίκτες αλλά και τον κόσμο! Όχι δεν παίζει ποδόσφαιρο ο κόσμος, αλλά μπορεί να επηρεάσει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αν παίξει το παιχνίδι των μάνατζερ και άλλων καλοθελητών!

Το κάθε τι στην ώρα του και τώρα είναι ώρα για 2 νίκες και κλείδωμα της δεύτερης θέσης, που θα ισοδυναμεί με μια μεγάλη οικονομική ανάσα. Για το ποιος έρχεται και ποιος φεύγει (μακάρι να είναι ελάχιστοι), θα τα πούμε πιο μετά!