Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζήτησε φτηνά πακέτα για το Ευρωπαϊκό ο κόσμος

Ζήτησε φτηνά πακέτα για το Ευρωπαϊκό ο κόσμος


Ανάμεσα στα πολλά θέματα που θίχτηκαν χθες στη γενική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν και αυτό των εισιτηρίων των πακέτων για τον ευρωπαϊκό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Άστρα Γκιούρτζιου στη Ρουμανία. Φίλος της ομάδας μας ζήτησε από το συμβούλιο να διευθετήσει φθηνά, ακόμα και μονοήμερα πακέτα για όσους θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπούλας αλλά δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλο ποσό.

Το θέμα είναι βεβαίως πολύ σημαντικό, αφού για αρκετό καιρό τώρα, ο κόσμος διαμαρτύρεται για τις τιμές των πακέτων. Αυτές κάποιες φορές είναι υπερβολικές με αποτέλεσμα φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ψάχνουν μη οργανωμένες εκδρομές για τον προορισμό τους. Θα ήταν καλό το Δ.Σ. να δει το θέμα άμεσα, αφού οι χαλεποί οικονομικά καιροί που διανύουμε δεν δίνουν περιθώρια για ανοίγματα.

Αφού ανοίχθηκε πάντως το θέμα, να πούμε και πως άποψη μας είναι πως στον εντός έδρας αγώνα, πρέπει οι τιμές των εισιτηρίων να είναι ελκυστικές. Προτιμότερο είναι να έχουμε 18-20000 κόσμο με 20 ευρώ εισιτήριο, παρά 12-13000 με 30. Είναι τόσο θέμα σεβασμού προς τον κόσμο, όσο και στήριξης προς την ομάδα.