Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συμφωνημένος ο Όμο (video)

Συμφωνημένος ο Όμο (video)

Θετική άποψη έχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Αφρικανό

Νεότερη ενημέρωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σουλεϊμάν Όμο αφού ο Τόνι Σαβέφσκι άναψε το πράσινο για την απόκτηση του. Οι πράσινοι τα έχουν βρει στο οικονομικό με την πλευρά του παίκτη και περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με τους άλλους 2-3 ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει σταλεί πρόταση. Το θέμα αναμένεται να κλείσει σύντομα. Το θετικό είναι πως ο Όμο γίνεται ο πρώτος παίκτης που απαντά θετικά σε πρόταση και βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ομάδα μας.


Νωρίτερα (15:33):

Σε επαφές με τον Νιγηριανό αμυντικό μέσο Σουλεϊμάν Όμο, που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. O 28χρονος είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος και έμεινε τυπικά ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο, αφού βρισκόταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να συνεχίσει την ομάδα μας, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι στο short-list με τους παίκτες που τους έχουν αποσταλεί συμβόλαια.

Ο Σουλεϊμάν Ακίμ Ομολάντε, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος, και εάν αποκτηθεί, θα είναι ένας από τους 2 μέσους που θα πάρουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο οι πράσινοι. Ο Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του ψάχνουν ταυτόχρονα και τον αντι-Λεάντρο.

Ο  Όμο γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 και έγινε γνωστός στο Ελληνικό και το Κυπριακό κοινό, μέσω των εξαιρετικών του εμφανίσεων με το Αιγάλεω, για μία τριετία. Τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό με τον Πανιώνιο να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Μέχρι πέρσι είχε φουλ συμμετοχές, όμως με την έλευση του Ελευθερόπουλου στη Νέα Σμύρνη, ο παίκτης έμεινε εκτός ομάδας, με αποτέλεσμα να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Δείτε βίντεο με τον ποδοσφαιριστή: