Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο στόχαστρο ο Χοσέ

Στο στόχαστρο ο Χοσέ


Ο Χοσέ Μαρτίνεθ Θερβέρα είναι ένας από τους πρώτους υποψήφιους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Τόνι Σαβέφσκι έχει πειστεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί ιδανική περίπτωση για να αντικαταστήσει τον Γιουβάλ Σπούγκιν και ήδη οι πράσινοι έχουν μπει σε συζητήσεις μαζί του.

Προς το παρών πάντως, φαίνεται να υπάρχει οικονομική διαφορά, ικανή να χαλάσει τις διαπραγματεύσεις. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν θέσει κάποια όρια και δείχνουν διάθεση να τα τηρήσουν με πειθαρχία για να κινηθεί η ομάδα προς την οικονομική εξυγίανση. Αν ο ποδοσφαιριστής δεν κατεβάσει τις απαιτήσεις του, δύσκολα θα γίνει η δουλειά, όμως οι πράσινοι θα το παλέψουν.

Ο Ισπανός Χοσέ όπως τον φωνάζουν οι συμπατριώτες του, έχει συνδέσει άμεσα το όνομα του με τη Χιρόνα, παραδοσιακή ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2005, όταν πήρε μεταγραφή από τη μικρή Παρελάδα και είναι τα τελευταία χρόνια βασικός και αναντικατάστατος. Μετράει σε σύνολο 161 συμμετοχές και προέρχεται προφανώς από 5 γεμάτες χρονιές.