Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τζίμης: «Ελπίζω μετά από κάποια χρόνια να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας»

Τζίμης: «Ελπίζω μετά από κάποια χρόνια να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας»

«Το σύνθημα «Μείνε Για Πάντα Χριστοφή» ακόμα ακούγεται στ’ αυτιά μου!»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Χριστοφή, μέσω επιστολής που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προκαλεί συγκίνηση η αναφορά του ποδοσφαιριστή τόσο για τα χρόνια που πέρασε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και για τον κόσμο της ομάδας μας.


«Η ολοκλήρωση της μεταγραφής μου από την Ομόνοια στην ελβετική Σιόν, με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση για δύο λόγους.

Πρώτα απ’ όλα επειδή έκανα το επόμενο βήμα στη ποδοσφαιρική μου καριέρα και δεύτερον ελπίζω να γίνει απαρχή για να δοθούν ευκαιρίες στο εξωτερικό και για άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές που πιστεύω ότι το αξίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ομόνοιας για τα 5 υπέροχα χρόνια που πέρασα μαζί τους, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπεύθυνους της Ομάδας που υπήρξαν υποστηρικτές και συνοδοιπόροι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου.

Ιδιαίτερα οφείλω να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου, Αντιγόνη, και την οικογένεια μου που πάντα βρίσκονται δίπλα μου σε οποιαδήποτε επιλογή μου.

Αφήνω τελευταίο, τον τεράστιο κόσμο της Ομόνοιας! Το σύνθημα «Μείνε Για Πάντα Χριστοφή» ακόμα ακούγεται στ’ αυτιά μου! Ελπίζω μετά από κάποια χρόνια να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Σας ευχαριστώ όλους, για όλα.

Εύχομαι ολόψυχα πάντα επιτυχίες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Με σεβασμό,
Δημήτρης Χριστοφή»