Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βάρος στον Αντράντε

Το βάρος στον Αντράντε

img_0114


Ο Λεάντρο είναι παρελθόν και είναι ο δεύτερος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής μετά το Γιουβάλ Σπούγκιν(που δεν είπε επίσημα φεύγω αλλά αυτό δείχνουν όλα) που δεν συνεχίζει στην ομάδα μας. Με δεδομένο ότι όλα είναι ανοικτά για τους Άλβες, Χριστοφή, Εφραίμ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να διασφαλίσουν πως τουλάχιστον οι υπόλοιποι θα μείνουν.

Η πιο περίπλοκη περίπτωση είναι του Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Ζοάο αμείβεται με ποσό που είναι πιο ψηλά που έθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, βρίσκεται όμως σε κεντρική θέση στα πλάνα των πράσινων. Όχι μόνο θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά θέλουν να τον δέσουν και για περισσότερες από μια σαιζόν. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να τον πείσουν άλλωστε.

Είναι πολύ πιθανόν στον Αντράντε να γίνει πρόταση για μείωση αλλά και επέκταση του συμβολαίου του. Βρίσκεται στα 32 και τα παραδείγματα κεντρικών αμυντικών που διαπρέπουν μέχρι τα 36 τους! Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι εκτός των άλλων και ηγετική φυσιογνωμία και σε θέση να καθοδηγήσει τους υπόλοιπους.

Πρέπει πάντως να τονίσουμε ξανά πως είναι πολύ διαφορετική υπόθεση από τους Λεάντρο-Σπούγκιν γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο. Δεν πρόκειται δηλαδή να δεχθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση, μέχρι να διαπραγματευτεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία σκοπεύει να του δείξει πως τον θέλει πολύ!