Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πρώτο φιλικό της χρονιάς!

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς!


Το πρώτο της φιλικό για τη χρονιά δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι αντιμετωπίζουν στις 12:00 στο προπονητικό κέντρο της Οπαλένιτσα όπου προετοιμάζονται, την Λεχ Πόζναν. Το φιλικό πάντως αναμένεται να αποτελέσει ξεμούδιασμα, μιας και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα βαριά.

Η λογική λέει, πως ο Σαβέφσκι θα χρησιμοποιήσει όλους τους υγιείς και έτοιμους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, κυρίως για να αρχίσουν να λύνονται τα πόδια τους. Ασφαλώς θα πραγματοποιήσει και τις πρώτες δοκιμές ενόψει της Ευρώπης, αλλά δεν περιμένουμε πολλά πράγματα.

Όσον αφορά την αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λεχ Πόζναν, αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Πολωνίας και τη περσινή χρονιά τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τη Λέγκια. Αγωνίζεται και αυτή στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με αντίπαλο την Φινλανδική Χόνκα Έσπο. Πιο γνωστοί ποδοσφαιριστές  στο ρόστερ της ο αρχηγός Ράφαλ Μουράφσκι και ο επιθετικός Ούκας Τεοντόρτσικ (δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμού). Προπονητής ο Μάριους Ρούμακ.

 Ο καιρός ήταν καλύτερος χθες και δεν θα υπάρξει πρόβλημα διεξαγωγής – Πιθανόν να μεταδοθεί και ζωντανά με εικόνα (Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση).