Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φορτσάρουν για φορ και κεντρικό αμυντικό

Φορτσάρουν για φορ και κεντρικό αμυντικό

img_8649


Το κεφάλαιο Λεάντρο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο αρχηγός δέχθηκε να μείνει με μειωμένες απολαβές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι διασφαλίζει πως εκτός απροόπτου θα πάει στην Ευρώπη με τον περσινό άξονα και σχεδόν την ίδια περσινή άμυνα, αφού όπως φαίνεται αλλαγή (στους βασικούς) θα έχουμε μόνο στο δεξί μπακ. Η αναζήτηση μέσου προς το παρόν περνάει σε δεύτερη μοίρα και ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί κι άλλος (η άποψη μας είναι πως επιβάλλεται, αλλά δεν είμαστε προπονητές ούτε διοίκηση). Το βάρος πλέον πέφτει στις θέσεις που άφησαν κενές ο Αντρέ Άλβες και ο Σοφιάν Σερφά.

Τα δεδομένα για τον σέντερ φορ είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις ενώπιον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που φαίνεται να περιμένει κάτι συγκεκριμένο. Χθες διέρρευσε το όνομα του πρώτου σκόρερ Πολωνίας και κορυφαίου της Ekstraklasa Ρόμπερτ Ντέμιαν χωρίς να ξεκαθαρίσει αν είναι αυτός ο εκλεκτός. Ο Ντέμιαν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, παρακολουθείται και από τους δυο μεγάλους του ποδοσφαίρου Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο σε αυτή τη θέση και ο Τόνι Σαβέφσκι έχει αναλάβει προσωπικά το πράγμα. Το ποιος θα είναι ο εκλεκτός θα το δείξει ο χρόνος.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, αμέσως μετά το όχι του Σερφά, οι προτάσεις έφτασαν κατά συρροήν! Ο Μπαμπά της Τραμπζονσπόρ είναι μια εξαιρετική περίπτωση και πραγματικά ενδιαφέρει, κάποια δεδομένα όμως περιπλέκουν κάπως τς πράγματα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν κι άλλους παίκτες του ίδιου επιπέδου στα υπόψην, χωρίς να αποκλείεται πάντα και στροφή ξανά στο Ντανιέλσον.