Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: «Πρόκριση σε καυτή ατμόσφαιρα»

Α. Δημητρίου: «Πρόκριση σε καυτή ατμόσφαιρα»

img_4886


Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Άστρα. Ο Αντρέας Δημητρίου δήλωσε ότι στην ομάδα υπάρχει πίστη για πρόκριση, ενώ για την παρουσία του κόσμου είπε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα είπε: «Είναι γεγονός ότι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τον αγώνα. Θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να επιβάλλεται στο γήπεδο να κάνει το παιχνίδι της και όλοι μαζί με σοβαρότητα και δυναμικά να πάρουμε την πρόκριση και να δούμε το επόμενο μας Ευρωπαϊκό ταξίδι».

Υπομονή και επιμονή: «Αυτή είναι η ουσία. Ασφαλώς η Άστρα είναι μια πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε  πολύ σκληρά στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Ασφαλώς τα στοιχεία της υπομονής και επιμονής εκ της βάσης είναι στα στοιχεία που πρέπει να χτίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ο κόσμος έχει ωριμάσει και αντιμετωπίζει πολύ καλά τον αγώνα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και με καθαρό μυαλό να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν στο ζητούμενο. Υπάρχει πίστη στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές  θέλουν την διάκριση. Είναι όλα θετικά για να δημιουργήσουμε μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της Ομόνοιας».

Για την παρουσία του κόσμου: «σίγουρα θα είμαστε πάνω από 16.000 χιλιάδες. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και ήδη αρκετά εισιτήρια για την Νότια κερκίδα έχουν φύγει. Η προπώληση των εισιτηρίων ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί με την πώληση από τις 6 και μετά από τα ταμεία του ΓΣΠ».