Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει μεταγραφές, μπορεί;

Θέλει μεταγραφές, μπορεί;

sak_3900


Είναι δεδομένο πως ο Σαβέφσκι θέλει παίκτες, ήθελε πριν τον αποκλεισμό, θέλει και μετά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα έχει επιπρόσθετα παιχνίδια λόγω της Ευρώπης, τίθεται όμως θέμα για το αν έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ για όλη τη χρονιά. Θυμίζουμε πως λίγο πριν την Άστρα, έπαιξε θέμα τόσο επιθετικού, όσο και μέσου και κεντρικού αμυντικού.

Το θέμα είναι πλέον, κατά πόσον μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ οικονομικά να πάρει παίκτη. Ένα μεγάλο κονδύλι που θα προερχόταν από την Ευρώπη έχει κάνει φτερά και οπωσδήποτε αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες για (σωστή) μεταγραφική ενίσχυση. Περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες, το ίδιο και χρόνος, μένει να δούμε αν υπάρχει και τρόπος να κλείσουν. Αν δεν υπάρχει πάντως, επιβάλλεται να βρεθεί.

Αφού ανοίξαμε το θέμα ενίσχυση πάντως να τονίσουμε κάτι: ο Σαβέφσκι κάνει τις επιλογές του έχοντας ένα πολύ συγκεκριμένο μπάτζετ. Προφανώς όσο πιο χαμηλό είναι το μπάτζετ τόσο περισσότερο είναι το ρίσκο. Για αυτό αν ο Σαβέφσκι θέλει κάποιους συγκεκριμένους παίκτες εντός του μπάτζετ, καλά κάνει να τους απαιτήσει.