Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θυμούνται Σοάρες, Σκάρα

Θυμούνται Σοάρες, Σκάρα

sam_0612


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Κορίν Μπρουκς, Τόνι Τέιλορ, Πιέρ Εμάνουελ Εμπέμπα, Λουίς Κάρλος Αλμάντα Σοάρες Πλατινί, Λούκας Γκικίεβιτς, Χοσέ Μαρτίνεθ  Θερβέρα. Αυτά είναι τα νέα αποκτήματα της Ομόνοιας. Ποδοσφαιριστές άγνωστοι στο Κυπριακό φίλαθλο κοινό και κυρίως νεαροί. Μόνο ο Θερβέρα είναι στα τριάντα. Των υπολοίπων η ηλικία κυμαίνεται από τα 24 μέχρι τα 27.
Ο κόσμος της Ομόνοιας τους είδε… φευγαλέα μέχρι στιγμής στο διάστημα συμμετοχής τους στα φιλικά με Βίσλα και Χάποελ που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά. Δηλαδή το δείγμα που υπάρχει ενώπιον του, είναι ελάχιστο.
Οι οπαδοί της Ομόνοιας έχουν σχηματίσει κάποια άποψη, που δεν μπορεί να είναι όμως ολοκληρωμένη. Η έγνοια τους είναι η ομάδα που έχει αλλάξει επιθετικά, αφού έφυγαν οι Αλβες και Χριστοφή με τα 24 περυσινά γκολ, να καταφέρει να αναπληρώσει αυτές τις αφαιρέσεις και να παραμείνει το ίδιο επαρκής στον τομέα της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας.
Ο Τόνι Σαβέφσκι ζήτησε από τον κόσμο να δώσει χρόνο στους νέους. Και ο κόσμος θα τον δώσει. Γιατί έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή της  ομάδας. Αλλά και γιατί θυμάται τι έγινε πέρυσι που αρχικά γκρίνιαζε με τους Σκαραμοτσίνο και Σοάρες, αλλά μετά τους αναγνώρισε.