Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα πέσουν κορμιά στα χαφ

Θα πέσουν κορμιά στα χαφ

img_6165


Λέγεται συχνά πως στο ποδόσφαιρο κερδίζει συνήθως εκείνος που κερδίζει τη μάχη του κέντρου. Αν δει κανείς τις τριπλέτες που θα παρατάξουν το Σάββατο Ανόρθωση και ΟΜΟΝΟΙΑ στο νευραλγικό αυτό χώρο, αντιλαμβάνεται αμέσως πως στα χαφ θα πέσουν κορμιά! Όποιος επικρατήσει, κάνει ένα σπουδαίο βήμα προς τη νίκη.

Αλέξα, Μάκος και Γκαρσία από τη μία, Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς από την άλλη. Δύο τριπλέτες που θα ζήλευαν πολλές ομάδες, θεωρούμε όμως πως η πράσινη, υπερτερεί σαφώς από όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς. Διαθέτει τρεξίματα, καλά μαρκαρίσματα και μπόλικη ποιότητα. Υπερτερεί επίσης σε ομοιογένεια μιας και από πέρσι, οι 3 Πορτογαλόφωνοι αποτέλεσαν το βασικότερο γρανάζι της πορείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αντίθετα Μάκος και Γκαρσία ήρθαν φέτος στην Κυρία.

Βέβαια τα όσα γράφονται πιο πάνω είναι θεωρητικά. Το ζητούμενο είναι οι Λέο, Μάρκο και Νούνο να αποδείξουν την ανωτερότητα της. Έχουμε την άποψη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί σε όλες τις γραμμές, αλλά αν δεν παίξουμε μπάλα, αν δεν έρθουν οι 3 βαθμοί, δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύουμε.