Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έχει και φέτος οικογενειακό κλίμα

Να έχει και φέτος οικογενειακό κλίμα

img_5209


Ο Σαβέφσκι είχε εισηγηθεί την παραμονή του Σοφιάν Σερφά πριν ακόμα ο Γαλλοαλγερινός μπει στη διαδικασία συζητήσεων με την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία δεν απέφερε καρπούς. Μετά τον αποκλεισμό από την Άστρα και αφού ο Σοφιάν εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει, ο κόουτς ήταν και πάλι θετικός.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα όσα μπορεί να προσφέρει ως παίκτης ο Σερφά, αυτή η επιθυμία του Σαβέφσκι. Προφανώς αυτό παίζει το σημαντικότερο ρόλο, το δικό του μερίδιο όμως στη σκέψη του κόουτς, έπαιξε και το γεγονός πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει και στα αποδυτήρια. Ξέρει που έρχεται, στην πρώτη του παρουσία είχε καλές σχέσεις με όλους, θα είναι συμπαίκτης με το κολλητό του.

Σε κάθε ομάδα που έχει προβλήματα, είτε οικονομικά είτε οποιασδήποτε άλλης φύσης, είναι πολύ εύκολο να διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, να στραβώσει το κλίμα. Πέρσι στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρατηρήθηκε ακριβώς το αντίθετο, οι παίκτες ήταν οικογένεια και φαινόταν σε κάθε τους βήμα. Δυσκολίες θα υπάρξουν και φέτος και είναι πολύ σημαντικό να μείνουν όλοι στο Ηλίας Πούλλος ενωμένοι σαν μια γροθιά.