Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έθεσαν θέμα προπονητή

Έθεσαν θέμα προπονητή

sak_8624


Μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην ψεσινή συνεδρία εξέφρασαν τις… ενστάσεις τους σε ότι αφορά τον Τόνι Σαβέφσκι και έθεσαν θέμα απομάκρυνσης του Σκοπιανού τεχνικού! Ακόμα και κάποια άτομα που μέχρι πρόσφατα δήλωναν πως ο Τόνι πρέπει να μείνει χρόνια στην ομάδα, ψες ήταν κατά αυτή της άποψης και πλέον έχουν βάλει τον προπονητή της ομάδας σε πολύ δύσκολη θέση.

Όσοι εξέφρασαν ένσταση, θεωρούν πως η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες ενώ δεν υπάρχει και η κατάλληλη αγωνιστική πειθαρχεία. Στο τραπέζι μάλιστα έπεσε και όνομα άλλου προπονητή, όμως λέχθηκε πως πρώτα πρέπει να δουν τι θα γίνει με τον κο Σαβέφσκι.

Η άποψη των μελών του συμβουλίου περί απομάκρυνσης του κου Σαβέφσκι μας βρίσκει αντίθετους αφού εμείς, όπως και ο περισσότερος μας κόσμος, γνωρίζουμε πως για να φθάσει η ομάδα σε αυτή την άσχημη κατάσταση προηγήθηκαν πολλά λάθη και σίγουρα δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα, με το να αποχωρήσει ο τεχνικός της ομάδας μας. Οι ευθύνες του διοικητικού συμβουλίου είναι τεράστιες για την εικόνα της ομάδας και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τα μέλη του τόσο το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προφανώς ευθύνες έχει και ο Σαβέφσκι, όμως δεν γίνεται κάθε χρόνο να νομίζουμε πως με το να απομακρυνθεί ο εκάστοτε προπονητής θα λυθούν τα προβλήματα μας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας και σίγουρα εξελίξεις για το θέμα. Πρόεδρος και εφορία ποδοσφαίρου θα ακούσουν τις θέσεις του προπονητή, όμως μετά τα όσα συζητήθηκαν στην ψεσινή συνεδρία, αυτό που συμπεραίνει ο κόσμος είναι πως η καρέκλα του Τόνι τρίζει για τα καλά.