Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάποιοι φεύγουν, άλλοι δεν ξεκαθάρισαν ακόμα

Κάποιοι φεύγουν, άλλοι δεν ξεκαθάρισαν ακόμα

img_1837


Η 23η Οκτωβρίου πλησιάζει και σιγά σιγά γίνονται γνωστές οι προθέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Κάποιοι από αυτούς  έχουν τοποθετηθεί δημόσια και είπαν ότι φεύγουν, ενας εκδήλωσε ανοικτά επιθυμία να συνεχίσει, κάποιοι αν και δεν έχουν αγγίξει το θέμα θεωρούνται δεδομένοι και άλλοι δεν έχουν εκφραστεί.

Ξεκινάμε από αυτούς που αποχωρούν. Ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, ήταν ο πρώτος που άνοιξε το χορό, με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Λίγες μέρες μετά ήταν σειρά του Παύλου Χρυσάνθου να τοποθετηθεί στην PrimeTel και να τονίσει ότι ο κύκλος του έχει κλείσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι Χρίστος Τσαγγάρης και Χριστόφορος Χριστοφή.

Από κει και πέρα, ο μόνος που έχει εκφραστεί δημόσια πως θα επαναδιεκδηκήσει εκλογή είναι ο Νίκος Χαραλάμπους, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα τρέξει για πρόεδρος ή για απλό μέλος του συμβουλίου. Ταπεινή μας άποψη και με όλο το σέβας προς την μεγάλη του προσφορά, είναι πως πρόεδρος πρέπει να μπει ένα καινούριο πρόσωπο, που δεν θα έχει στην πλάτη του προυπηρεσία στο καταστροφικό συμβούλιο Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Όσον αφορά τους δεδομένους που αναφέραμε στον πρόλογο, αναφερόμαστε στον Αντώνη Ζυμαρά και το Φώτο Ιωάννου. Το έργο του Ζυμαρά στο τμήμα φούτσαλ μιλάει από μόνο του, τρία συνεχόμενα νταμπλ είναι αυτά. Ο Φώτος Ιωάννου ήδη έχει προχωρήσει τον προγραμματισμό πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας και θα ήταν απίθανο να μην διεκδηκήσει. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν εκφραστεί, αν και τα μέλη που μπήκαν στην τελευταία εκλογική, λογικά θα θέλουν να συνεχίσουν. Πληροφορίες φέρουν και το Νικόλα Χριστοδούλου να προσανατολίζεται προς αυτή τη κατεύθυνση.