Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μακάρι ο Ράινερ να φέρει ηρεμία στο Γέρι

Μακάρι ο Ράινερ να φέρει ηρεμία στο Γέρι


Γνωστά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, γνωστό και ότι ο προγραμματισμός ίσως να ήταν ελλειπής το καλοκαίρι. Για αυτά δεν μπορεί να κάνει πολλά η πρόσληψη του Ράινερ Ράουφμαν στην εφορία ποδοσφαίρου. Ο Γερμανός όμως, μπορεί να συνεισφέρει σε άλλους τομείς, μπορεί να βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία στο Ηλίας Πούλλος, μπορεί να κάνει τους παίκτες να νιώσουν πως υπάρχει κάποιος από πάνω τους και τον προπονητή να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο Ράουφμαν είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει το προπονητικό κέντρο στο Γέρι ως ποδοσφαιριστής. Έχει ζήσει εποχές καλές, έχει ζήσει και τρικυμίες, αλλαγές προπονητών, αμφισβήτηση της ομάδας. Έχει την εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του κλίματος. Για να παίξουμε μπάλα, χρειάζονται και αρκετά άλλα, ο κάθε ένας όμως τη δουλειά του. Και θεωρούμε πως ο Ράινερ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Έχουμε πολλά να κάνουμε, όσο πιο γρήγορα δουν όλοι την αλήθεια στα μάτια, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπιστούν αυτά. Χρειάζονται ανθρώποι του ποδοσφαίρου σε καίρια πόστα και ο κορυφαίος ξένος παίκτης που έπαιξε ποδόσφαιρο στη Κύπρο, μπορεί να είναι ένας από αυτούς.