Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλέον ξέρει…

Πλέον ξέρει…

kaz-derby-apoel-364


Η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν έκπληξη μόνο για αυτούς που δεν παρακολουθούν συστηματικά την ομάδα. Όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά και οι ρεπόρτερ που παρακολουθούν την ομάδα, ήξεραν πως κάθε εβδομάδα προσθέτει κάτι παραπάνω στην απόδοση της, κάθε εβδομάδα μες το 2015 γίνεται καλύτερη. Το πόσο ασφυκτικά πίεσε τον περσινό πρωταθλητή, μια ομάδα με το 5πλάσιο της μπάτζετ, ήρθε απλά να δείξει σε όλο το κόσμο πως στο Ηλίας Πούλλος, γίνεται φανταστική δουλειά.

Πλέον πάντως οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρουν. Ξέρουν πως δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά με αυτούς. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορεί να ισχυριστεί πως η δική της απόδοση θα κρίνει ένα παιχνίδι κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και κυρίως ξέρουν πως σε δυο εβδομάδες που θα τα πουν ξανά με το Αποέλ, δεν χρειάζεται να το σεβαστούν υπερβολικά όπως το χθεσινό πρώτο μισάωρο. Θα το πατήσουν από την αρχή, θα του δώσουν αυτό που του άξιζε χθες.

Τα καλύτερα έπονται για αυτή την ομάδα. Η χημεία έχει βρεθεί και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Πλέον όλοι ξέρουμε πως στόχος μας στα πλέι οφ πρέπει να είναι το 10Χ3. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να παίρνουμε το τρίποντο και θα δούμε πόσο ψηλά θα μπορέσουμε να φτάσουμε.