Home TOP NEWS Ταπεινά, προσγειωμένα, εργατικά

Ταπεινά, προσγειωμένα, εργατικά

kaz-kosmos-apollon301


Από τη μια μέρα στην άλλη, ο Κωνσταντίνος Παναγή είδε το όνομα του στο επίκεντρο και απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι τυχαία προφανώς, η προβολή είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς και της εξαιρετικής του απόδοσης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Παναγή όμως ξέρει, πως ακόμα δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος του. Για να καθιερωθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζονται πολλές περισσότερες τέτοιες εμφανίσεις και συνεχής βελτίωση.

Ο ίδιος και οι προπονητές του, ξέρουν καλύτερα από τον κάθε ένα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Είναι μόλις 20 χρόνων, οπότε τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια. Όσο δουλεύει και παίζει, οι εμπειρίες θα λειτουργούν ευνοϊκά για την εξέλιξη του. Αν θεωρήσει ότι δεν χρειάζεται να εργαστεί άλλο, τότε δεν θα έχει ποτέ την πορεία που ονειρεύεται ο ίδιος και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Παναγή έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την εθνική Κύπρου. Είναι και ένα παιδί ταπεινό, προσγειωμένο, που έχει το γθώθι σαυτόν. Είμαστε βέβαιοι λοιπόν πως από χθες ήδη, κατέβασε το κεφάλι και στρώθηκε στη δουλειά! Για να εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμος στο επόμενο