Home TOP NEWS K. Παναγή: «Σημαντικό για μένα που είναι προπονητής μου ο Καϊάφας»

K. Παναγή: «Σημαντικό για μένα που είναι προπονητής μου ο Καϊάφας»

pod-omo-apoll36


Παρέλαβε χθες το βραβείο του ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς κάτω των 21 ετών ο Κωνσταντίνος Παναγή και δηλώνει χαρούμενος για αυτό. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορ για την βράβευση του αλλά και εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κώστας Καϊάφας. Επίσης, τόνισε πως η καθιέρωση δεν ήρθε ακόμη και έχει δουλειά μπροστά του, δείχνοντας με τη δήλωση αυτή πως είναι προσγειωμένος ο μικρός. Αναφέρθηκε στον Αντώνη Γιωργαλλίδη, την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Έστειλε ευχαριστίες: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ για τη βράβευση. Με τιμά ιδιαίτερα και σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις τους κόπους όλης της χρονιάς να ανταμείβονται. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την τεχνική ηγεσία που με βοήθησαν και με εμπιστεύτηκαν. Με βοήθησαν να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για την καθιέρωση του στην ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αγωνιστώ κάτω από τα δοκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν πιστεύω ότι έχει έρθει η καθιέρωση. Θα είναι δύσκολη η χρονιά που ακολουθεί και το μόνο που έχω να κάνω, είναι να δουλεύω σκληρά, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να με εμπιστεύεται ο προπονητής».

Για τον Κώστα Καϊάφα: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είναι προπονητής μου ο κ. Καϊάφας. Είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες. Βλέπουμε ότι στην Κύπρο, δύσκολα δίνονται ευκαιρίες, όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η βοήθεια που είχα ήταν πολύ μεγάλη».

Για τον Γιωργαλλίδη: «Ήταν έντονες οι στιγμές. Ο Αντώνης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι πάνω από όλα άνθρωπος, εξαιρετικός χαρακτήρας και με έχει σαν το γιο του. Αυτός και ο Χριστόφορος Λοΐζου με στηρίζουν, μου δείχνουν την αγάπη τους και ένα μεγάλο ποσοστό της δικής μου παρουσίας, οφείλεται στην βοήθεια τους. Είναι συνεχώς δίπλα μου οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί που μου δείχνουν την αγάπη τους. Θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι».

Για το ότι ρίχτηκε στα βαθιά στα πλέι οφ: «Το μόνο που έχεις να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μπεις μέσα και να το απολαύσεις. Ειδικά στα παιχνίδια με τον κόσμο είναι εξαιρετικό το κλίμα. Με βοήθησαν πολύ στην ομάδα για να βγάλω το άγχος και την πίεση που είχα».

Για την πορεία της ομάδας: «Βάλαμε στόχους από την αρχή της χρονιάς. Τους υλοποιήσαμε και όλοι είναι ικανοποιημένοι. Όταν είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πάντα έχεις ψηλούς στόχους. Τώρα η ομάδα με τον ίδιο προπονητή σιγά σιγά θα γίνεται καλύτερη και θα αποκτήσει ομοιογένεια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα και να βγάλουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη του και να τον παρακαλέσω να συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα. Πραγματικά είναι ο 12ος παίκτης. Είναι βασικό στέλεχος και τον χρειαζόμαστε συνεχώς δίπλα μας. Φέτος ήταν εξαιρετικός παρά τις δυσκολίες που είχαμε».

Για την Εθνική: «Και η βοήθεια που είχα από την Εθνική Ανδρών, αλλά και τις υπόλοιπες ήταν πολύ μεγάλη. Η Εθνική έχει και παρών και μέλλον».

Πηγή δηλώσεων: sport-fm