Home TOP NEWS Τιμή στην τιμή

Τιμή στην τιμή

assis-vravefsi


Νούνο Ασίς. Γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1977. «Πατημένα» τα 38.  Έπαιξε στη μεγάλη Μπενφίκα, κατά την τριετία 2005 -2008  (56 ματς – 4 γκολ) και έχει δυο συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας.

Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Αγωνίζεται στην Ομόνοια από το 2012. Ηλθε κατόπιν πολλής επιμονής και υπομονής, του τότε προπονητή της ομάδας Νεόφυτου Λάρκου. Μετρά 81 εμφανίσεις με τα χρώματα των πρασίνων, έχων σκοράρει 11 φορές. Φέτος έχει αγωνιστεί 25 φορές και έχει σκόραρε έξι. Τις περισσότερες (φορές) από τότε που ήλθε.

Έκανε δε φέτος, κατά τους περισσότερους, την καλύτερη του χρονιά. Χωρίς μάλιστα προετοιμασία! Θυμάστε όλοι τι είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε και (ευτυχώς για όλους μας), επανέκαμψε. Να υποθέσουμε δηλαδή, ότι όσο μεγαλώνει, γίνεται καλύτερος. Άρα με βάση αυτό το δεδομένο, τη νέα χρονιά, θα είναι ακόμη καλύτερος. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ομόνοια και μέχρι την Τετάρτη, που φεύγει για διακοπές στην πατρίδα του, αναμένεται να εκδοθεί από το σωματείο και η επίσημη ανακοίνωση, που θα επισημοποιεί τη συμφωνία.

Έχουμε όλοι κατά καιρούς επαινέσει αυτόν το βιρτουόζο της μπάλας, γιατί φροντίζει ανελλιπώς να μας μαγεύει. Και ασφαλώς θα το κάνουμε ξανά και ξανά, αφού μας αναγκάζει προς τούτο.  Είναι τιμή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο που αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα δικά μας  γήπεδα. Το ποδόσφαιρο μας, μέσω της ΚΟΠ, του ανταποδίδει την τιμή, αφού τον βραβεύει ως τον καλύτερο ποδοσφαιρισ