Home TOP NEWS Το στοίχημα της άμυνας

Το στοίχημα της άμυνας

kaz-kosmos-omo-aek323-kaiafas-runjie-ucha


Ο Βίνσεντ Εζέ αποτελεί από προχθές την πρώτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη περίοδο 2015-16. Με την αρχή της προετοιμασίας όμως να βρίσκεται μόλις 12 μέρες μακριά, οι μεταγραφές που αγωνιά να δει ο κόσμος είναι αυτές της άμυνας. Στη γραμμή δηλαδή που θα σημειωθούν οι περισσότερες μεταγραφές, μιας και στις υπόλοιπες διατηρείται ο κορμός.

Καταρχάς η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει δύο κεντρικούς αμυντικούς, το Ρούνιε και το νεαρό Κονομή. Ο πρώτος θεωρείται υλικό εντεκάδας, ο δεύτερος επένδυση για το μέλλον. Είναι σίγουρο λοιπόν πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον άλλος ένας κεντρικός και μάλιστα εντεκάδας. Λέμε τουλάχιστον ένας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αποκτηθούν δύο! Σε περίπτωση που έρθει ένας, το ρόλο του “βάθους” στη θέση θα αναλάβουν οι Λομπιανίτσε και Γκουλόν και είναι πιθανό να αποκτηθεί δεξιός αμυντικός.

Τέλος είναι και το αριστερό μπακ. Ο Ρενάτο Μαργκάσα θα ανανεώσει σήμερα, ανεξάρτητα όμως θα αποκτηθεί και αριστερός μπακ. Ο Άνθονι Σκαραμοτζίνο με τα δεδομένα που έχουμε τώρα μπροστά μας, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ, εκτός κι αν πείσει τον προπονητή του ότι άλλαξε. Το πιο πιθανό όμως, είναι πως ο κόουτς θα ψάξει και αριστερό οπισθοφύλακα.