Home TOP NEWS Τους προστατεύουμε όλους ανεξαιρέτως

Τους προστατεύουμε όλους ανεξαιρέτως

xaris (3)


Όλοι συμφώνησαν πως πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να προστατεύονται, μετά ειδικά και το περιστατικό που 4-5 άτομα αποδοκίμαζαν τον Γιώργο Οικονομίδη. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι χαζό να τα βάζει κάποιος μαζί του λόγω παραμυθιών που πλάθει οποιοσδήποτε στο κεφάλι του. Δεν πρέπει όμως να βγάζουμε κανένα από το ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, ανεξαιρέτως συμπαθειών ή το αντίθετο. Όταν φοράει ένας παίκτης τη φανέλα με το τριφύλλι οφείλουμε να τον υποστηρίζουμε και εάν αυτός δείξει ασέβεια προς το σύλλογο μας θα κριθεί κατάλληλα από όλους μας.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά, γιατί ενώ πριν 10 ημέρες όλοι τάχθηκαν εναντίον όσων αποδοκίμαζαν τον Οικονομίδη, τώρα κάνουν ακριβώς το αντίθετο με αποδέκτη το Χάρη Κυριάκου. Ναι, από χθες ο Χάρης αποτελεί παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως από μικρός βρίσκεται στις ακαδημίες των πράσινων και αγαπά όσο όλοι μας αυτή την ομάδα. Δεν είναι παρόμοια τα περιστατικά που αναφέρουμε όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τα άσχημα λόγια προς έναν άνθρωπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε Ομονοιάτης.

Όλοι βλέπουμε, όλοι κρίνουμε, όλοι βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα για τον κάθε ένα ποδοσφαιριστή και εάν κάποιος δεν αξίζει να παίζει στο τριφύλλι θα το πούμε. Αρκεί όμως να μην βγάζουμε απωθημένα εναντίον των παικτών, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που θα αποφασίσουν ποιος μένει και ποιος φεύγει. Στην περίπτωση του Χάρη, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν δημιούργησε προβλήματα μέσα στην ομάδα που θα εξηγούσαν, μέχρι ενός βαθμούς, τα άσχημα λόγια που ακούγονται προς το όνομα του. Τώρα, εάν έκανε ή δεν έκανε για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι άλλη κουβέντα που ο κάθε ένας μας μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη, όμως οφείλουμε να σεβαστούμε το Χάρη ως άνθρωπο και ως Ομονοιάτη. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα του.