Home TOP NEWS Μάλλον μετά το 1ο Ευρωπαϊκό

Μάλλον μετά το 1ο Ευρωπαϊκό

kaiafas-sergiou-rainer


Είναι ίσως παρακινδυνευμένη η δήλωση, όμως η μεταγραφική νηνεμία αυτό δείχνει. Η τελευταία μεταγραφή ξένουν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θα αφορά πιθανότατα μέσο ποδοσφαιριστή, μάλλον θα γίνει μετά το 1ο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Πέρεζ, η τελευταία χρονικά μεταγραφή μας, το τεχνικό τημ ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται για την επόμενη. Και το δείχνει στην πράξη.

Οι λόγοι είναι ουσιαστικά δύο. Ο πρώτος ότι από τη στιγμή που υπάρχει στο ρόστερ ο Νούνο Ασσίς, δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιασύνη. Με τα χρήματα που έχουν στη διάθεση τους να μην είναι πολλά, ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν προσεκτικά το επόμενο βήμα. Έτσι κι αλλιώς η λογική λέει πως τουλάχιστον για ένα διάστημα, αν ο παίκτης που θα έρθει είναι μέσος, θα αποτελεί την εναλλακτική του Ασσίς.

Η τελευταία πρόταση, μας οδηγεί και το δεύτερο λόγο της καθυστέρησης. Θα είναι τελικά μέσος που θα αποκτηθεί; Είναι πολύ πιθανόν ο κόουτς να αξιολογεί το βάθος του ρόστερ σε κάθε θέση και ανάλογα να αποφασίσει. Κεντρικούς αμυντικούς για παράδειγμα, έχουμε δύο και το νεαρό Κονομή. Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή πριν μάθουμε τον παίκτη που θα έρθει.