Home TOP NEWS Γκουλόν: “Τον έλεγχο εμείς”

Γκουλόν: “Τον έλεγχο εμείς”

match-jagiellonia-omonoia-k (3)


Διάθεση για πλάκα είχαν Ερόλ Γκουλόν και δημοσιογράφος της Ιστοσελίδας Wp.pl μετά τον αγώνα με την Γιαγκελόνια. Αρχικά ο Γάλλος ρωτήθηκε από τον Πολωνό δημοσιογράφο εάν μπορεί να μιλήσει στα Πολωνικά στην κάμερα, όμως ο παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του είπε πως γνωρίζει μόνο μερικές λέξεις. Αυτές είναι το “Καλημέρα”, το “Σε αγαπώ” καθώς κι άλλες… “κακιές” λέξεις όπως τις χαρακτηρίζει ο Γκουλόν. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τονίζει πως η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στην πρώτη αναμέτρηση και έτσι μπορεί για την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη.

«Ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα στην Πολωνία, έχω καλές αναμνήσεις εδώ, ειδικά με τη Ζαβίσια. Είμαι λυπημένος που έπεσε η ομάδα. Έχω ωραία πράγματα στην μνήμη μου, ειδικά από την κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι ωραία που ήρθα ξανά», δήλωσε αρχικά ο Γκουλόν.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όμως πιστεύω πως στη τελική είχαμε τον έλεγχο. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού της Γιαγκελόνια κι ότι δεν θα φτιάξει αυτή το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι που δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο 45λεπτο που έπαιξαν με αντεπιθέσεις. Είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ όμως έγιναν από δικά μας λάθη, δεν είναι θέμα ποιότητας δηλαδή», πρόσθεσε ο Γκουλόν, ο οποίος θεωρεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καλές πιθανότητες για να βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.