Home TOP NEWS Καλή αρχή ΟΜΟΝΟΙΑ!

Καλή αρχή ΟΜΟΝΟΙΑ!

proponisi-zestafoni-georgia-b (5)


Έφτασε λοιπόν η στιγμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει απόψε κόντρα στη Ντινάμο Μπατούμι (19:00, live omonoianews.com) τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τη περίοδο 2015-16. Το παιχνίδι διεξάγεται στα πλαίσια του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.Ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα μετά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και της σειράς. Είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ποιότητα, την μεγαλύτερη εμπειρία, τις υψηλότερες φιλοδοξίες. Αισιοδοξεί πως θα παρατάξει ακριβώς αυτά τα στοιχεία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και θα κάνει απόψε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Ιδανικό θα ήταν η ομάδα να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, έτσι ώστε να απλοποιήσει τα δεδομένα ενόψει του επαναληπτικού. Θεωρούμε πως αν παρουσιαστεί σοβαρή, θα θέσει τα θεμέλια που ψάχνει και σε 7 βράδια θα ολοκληρώσει τη δουλειά. Οι Γεωργιανοί χρειάζονται προσοχή, δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει όπως πρέπει, δεν θα έχουν ούτε λόγο στο τελικό αποτέλεσμα.